Meer Informatie

Logo van Gibreto

Gibreto Design & Development B.V.

Bennebroekerdijk 216-2
2142 LD   Cruquius

info@gibreto.nl
023 700 97 43

Webdesign

Een nieuwe website is het visitekaartje van je bedrijf

Een nieuwe website is het visitekaartje van je bedrijf

Of je jouw website alleen als digitale brochure gaat gebruiken, of gaat inzetten als verkoopkanaal, een nieuwe website is het visitekaartje van je bedrijf. De websites die Gibreto maakt, zijn altijd volledig op maat. Wij creëren de site die past bij jouw wensen. Omdat wij niet werken met standaardoplossingen en menukaarten, zijn veiligheid en snelheid altijd gewaarborgd. 

Webdesign
Samen kijken we naar de wensen voor de vormgeving van jouw website, waarbij de huisstijl van jouw bedrijf het startpunt is. Wij zorgen ervoor dat de website op alle apparaten – computer, tablet of mobiel – optimaal in beeld komt.

CMS 
Alle door ons ontwikkelde websites zijn voorzien van een eenvoudig CMS (Content Management System). Hierdoor is het makkelijk om zelf wijzigingen door te voeren, zoals het aanpassen van teksten, of toevoegen van pagina’s en foto’s. Bij oplevering van de website geven we een korte instructie over het CMS en ontvang je een beknopte handleiding. Uiteraard kan Gibreto ook het contentmanagement verzorgen. 

SEO
Zoekmachineoptimalisatie is een goede manier om je website hoog te laten scoren in organische zoekopdrachten van zoekmachines zoals Google. Elke website heeft diverse mogelijkheden om deze optimalisaties in te richten. 
Koppelingen Voor diverse klanten hebben we werkzaamheden geautomatiseerd en koppelingen gerealiseerd met externe systemen. Denk aan boekhoudsystemen, maar bijvoorbeeld ook aan Bol.com, Decathlon, Amazon, Picqer en systemen van verzendpartijen. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.