Meer Informatie

Logo van Gibreto

Gibreto Design & Development B.V.

Bennebroekerdijk 216-2
2142 LD   Cruquius

info@gibreto.nl
023 700 97 43

Bedrukte kleding

Met de juiste kleding straal je professionaliteit en betrouwheid uit

Met de juiste kleding straal je professionaliteit en betrouwheid uit

Of het nu gaat om bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding, teamkleding, promotionele kleding of relatiegeschenken, bij ons ben je aan het juiste adres! Wat ons uniek maakt?

Snelle service
Vaak kunnen we al binnen 3 werkdagen de bedrukte producten leveren.

Al mogelijk vanaf 1 stuk
Geen instel- of opstartkosten, ook voor het bedrukken van één enkel stuk ben je bij ons welkom.

Wij helpen met het logo
Ook als je geen drukbestand van je logo hebt, kunnen we meestal kleding voor je bedrukken. Heb je nog geen logo? Dit kunnen we uiteraard ook voor je maken.

Ruime keuze in kleding
Doordat we samenwerken met meerdere leveranciers kunnen we vele merken bedrijfskleding leveren. We adviseren je graag wat voor jou de beste keuze is. 

Transparant over prijzen
Vooraf brengen we een duidelijke offerte uit. Soms wordt gedacht dat het bedrukken van kleding duur is, maar wij hebben voor ieder budget een oplossing. 

Het bedrukken van kleding is maatwerk, vandaar dat het lastig is om hier een prijslijst voor te maken. Om toch een indicatie te geven hieronder de prijzen voor bedrukking van een standaardlogo in 1 kleur.

•    Borst-/mouwlogo € 5,-
•    Ruglogo € 8,-
Prijzen zijn exclusief BTW. 

Wij bieden altijd persoonlijke service. Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor het bedrukken van je (bedrijfs-) kleding? Neem dan vooral contact met ons op voor een persoonlijk advies!